Unga möter politiker i RumEtt under Mångfaldsveckan – Ditt liv! Din rätt!

Torsdagen den 28 september har vi har bjudit in politiker från nämnderna så att vår panel med unga helsingborgare kan få svar på sina frågor. Frågorna kommer handla om ungas rättigheter och utgå från panelens olika erfarenheter av att vara ung i Helsingborg.

Efter samtalet har vi mingel i RumEtt med livemusik och samtal mellan politiker och unga.

I sommar har FreeZone och RumEtt utmanat Helsingborgs politiker med ett quiz om Barnkonventionen. Under kvällen kommer vi berätta om resultatet – hur mycket vet egentligen Helsingborgs politiker om Barnkonventionen. Vi kommer också avslöja vem som blir årets barnrättspolitiker.

Se vårt facebook_event för mer information om vilka politiker och unga som kommer vara en del av panelerna.

Detta är FreeZone

FreeZone är en barnrättsorganisation som arbetar för jämlikhet och mänskliga rättigheter. Alla barn och unga ska ha möjlighet till ett positivt identitetsskapande och ett liv i frihet. Läs mer här.

Detta är RumEtt

Allt som händer i RumEtt produceras av, för eller med ungdomar i åldrarna 15–25. Här finns möjlighet att stå på scen, ställa ut konst, göra egen film och skapa musik. Kontakta oss om du har en egen idé som du vill genomföra.

Arrangör: RumEtt och FreeZone

Datum: 28 september

Tid: 16:00

Plats: RumEtt

Externt arrangemang. Du behöver inte anmäla dig till detta.

Kontaktperson: Pixi Ljunggren

Dunkers kulturhus och RumEtt är tillgängligt för rullstol  och det finns en stor toalett.

Det är möjligt för personer med rullstol och permobil att delta i arrangemanget. Hörslinga/teleslinga finns inte i RumEtt. Arrangemanget kommer inte att teckentolkas eller syntolkas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *