Terminskickoff för nya och gamla volontärer

Individuell Människohjälp i Helsingborg bjuder in intresserade, nya och redan aktiva volontärer till en terminskickoff. Du lär dig om projektet Aktiv Fritid där Individuell Människohjälp matchar nyanlända och socialt utsatta barn med en fritidsaktivitet. Du får också information om hur du kan hjälpa till.

Individuell Människohjälp kontaktar föreningar där barn har önskemål om att få börja på en aktivitet och bokar in ett provtillfälle. Du som volontär följer sedan med barnet på provtillfället och fungerar som stöd i kontakten med till exempel tränare tills barnet känner sig trygg att fortsätta med sin fritidsaktivitet själv.

Under träffen kommer ni få veta mer om Individuell Människohjälp och projektet Aktiv Fritid och vad det innebär att vara volontär. Aktiva volontärer och de som är intresserade av att engagera sig får möjlighet att mötas och prata, byta idéer och inspirera varandra.

Arrangör: Individuell Människohjälp

Datum: 28 september

Tid: 18:00–20:00

Plats: Södra Storgatan 22 (Maria församling)

Externt arrangemang

Kontaktperson: Ellen Isaksson

Det är möjligt för personer med rullstol att delta i arrangemanget. Det finns inte hörslinga / teleslinga i lokalen. Arrangemanget kommer inte att teckentolkas eller syntolkas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *