Mångfaldsveckan 2017

Mångfaldsveckan arrangerades för första gången 2015 för att uppmärksamma det mångfaldsarbete som görs i staden, visa upp goda exempel och för att inspireras av varandra. Årets Mångfaldsvecka äger rum 25 september - 1 oktober. I år hoppas vi att ännu fler vill vara med och forma veckan. Ta därför chansen att visa upp hur du/ni arbetar för ett öppet och inkluderande Helsingborg.

Det är hur enkelt och hur kul som helst!

Var och en anmäler sitt arrangemang på Mångfaldsveckans hemsida mangfald.hel­singborg.se. Exempel på arrangemang kan vara en föreläsning, en idrottsaktivitet, en manifestation med vänner på stan eller på nätet, uppmärksamma mångfaldsfrågor på din arbetsplats eller något helt annat. Alla arrangemang som är för mångfald är välkomna!

OBS! Kvällens informationsträff den 11 maj hos Medborgarskolan är inställd!

Informationsträff den 11 maj på Medborgarskolan

På informationsträffen berättar vi mer om Mångfaldsveckan, hur anmälan av arrangemang går till och ger exempel på tänkbara initiativ. Ni får också möjlighet att träffa andra aktörer och diskutera eventuella samarbeten. Vi träffas hos Medborgarskolan, Gasverksgatan 17, den 11 maj klockan 17:00–18:30.

Anmäl dig till informationsträffen på mangfaldsveckan@helsingborg.se senast den 5 maj så vi vet hur många vi ska fixa fika till.

Varmt välkommen!

P.S. Här kan ni ta del av material från föregående informationsträff den 3 april: Presentation Mångfaldsveckan infoträffen Tips och trix-ppt Utbildning marknadsföring

Här finns en affisch som ni redan nu kan sprida inför Mångfaldsveckan: mangfaldaffisch

Hälsningar admin-teamet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *